Wat kan ik voor u betekenen

Bij Inez Burvenich kun je terecht voor interieur advies, woninginrichting op maat, bouwcoördinatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Ik geef je advies over hoe jouw nieuwe interieur eruit kan gaan zien door elementen te behouden of juist te vervangen. Dit betekent niet dat ik je hele interieur volledig omgooi, in sommige gevallen zijn kleine, subtiele aanpassingen net zo belangrijk om ‘jouw’ stijl te creëren.

Dankzij een goed gesprek help ik je op weg en zet ik jouw ideeën om in concrete plannen. Ik inventariseer je wensen, bekijk de functies van de ruimte en leef me in, in de wijze van gebruik. Op deze manier krijg ik een totaaloverzicht over de belangrijke relatie die u met uw leef- of werkomgeving heeft. Over smaak valt niet te twisten, wel te praten.

Dankzij een uitgebreide kennis van vele (exclusieve) materialen en een groot netwerk om een gespecialiseerd team samen te stellen fungeer ik als spil in het web als het gaat om de inrichting, vormgeving en styling van je huis of kantoor.

enkele projecten

bekijk alle projecten